MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » Showbiz News » ЌЕРКАТА НА ХЕЛЕНА РОЗА ИСТА КАКО ТЕТКА И РЕБЕКА
 
ЌЕРКАТА НА ХЕЛЕНА РОЗА ИСТА КАКО ТЕТКА И РЕБЕКА
13.01.2018, 07:15:00
 
 
 

Поранешната македонска водителка Хелена Роза веќе две години живее и работи во Нов Зеланд, каде што живее заедно со нејзиниот избраник и двете деца, синот Тиан и ќерката Кјара.

.

 

Кјара се појавува во медиумите уште од многу мала, а пееше и на детски фестивалчиња.

Денес таа е вистинска убавица која одлично се снаоѓа во Нов Зеланд, студира, а и работи во позната продавница за очила.

Оние кои ја познаваат често велат дека Кјара неверојатно многу наликува на нејзината тетка Ребека.

Погледнете и пресудете сами.

 
 
 
 
 
 
 
      
 
 
 
Related News