MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » Showbiz News » ПОЛ МАКАРТНИ ПАТУВА СО ВОЗ
 
ПОЛ МАКАРТНИ ПАТУВА СО ВОЗ
13.01.2018, 07:10:00
 
 
 

Сер Пол Макартни ги користел услугите на британските железници за да стигне од Лондон до Ливерпул.

.

Сликата на неговото патување се повеќе добива на популарност на социјалните медиуми, со акцент на фактот дека англискиот благородник нема придружба или чувар.

Музичарот е роден на 18 јуни 1942 година во Ливерпул. Тој е влезен во Гинисовата книга на рекорди како најуспешен композитор во историјата на популарната музика. Заедно со својата работа и со Битлси, Мекартни напиша над 50 хитови.

 
 
 
 
      
 
 
 
Related News