MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » Showbiz News » ОД МРАЗ СТУДЕНАТА КАНАДА ВО ИЗГОР ЖЕШКОТО МЕКСИКО
 
ОД МРАЗ СТУДЕНАТА КАНАДА ВО ИЗГОР ЖЕШКОТО МЕКСИКО
12.01.2018, 09:15:00
 
 
 

Поп-ѕвездата Каролина Гочева заедно со сопругот Михаил Корубин пред неколку дена го започнаа медениот месец во Канада. Од  таму, после големиот студ, се префрлија во топлите краеви во Мексико.

.

 

Таа на својот профил на Инстаграм објави фотографии, преку кои им покажа на своите фанови како си поминува моментално во Мексико.

Како што може да видиме од фотографиите, Каролина и Михаил уживаат во областа Tulum, Quintana Roo во Мексико. По се изгледа, тие во потполност го знаат значењето на зборот „меден“, кое веројатно ќе трае цел месец.

 
 
 
 
 
 
      
 
 
 
Related News