MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » Entertainment » УКРАЛ ПОЛИЦИСКО ВОЗИЛО ЗА ДА ОДИ ПО ПИВО
 
УКРАЛ ПОЛИЦИСКО ВОЗИЛО ЗА ДА ОДИ ПО ПИВО
11.01.2018, 11:24:22
 
 
 

Дечкото од Сакраменто, ќе остане во затвор сигурно долго време.

.

Имено Захари Самаха под дејство на алкохол, решил да купува пиво. Но немал сопствена кола, па решил да ја „позајми“ полициската кола.

Сега се товари за две кривични дела, едното е кражба на полициски автомобил, а другото е возење во алкохолизирана состојба. Со еден збор „лошо му се пишува“.

 
 
 
 
      
 
 
 
Related News