MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » Entertainment » РУСИН ПРАВИ СКУЛПТУРИ ОД ИЗМЕТ И ИЗГЛЕДААТ ФАСЦИНАНТНО
 
РУСИН ПРАВИ СКУЛПТУРИ ОД ИЗМЕТ И ИЗГЛЕДААТ ФАСЦИНАНТНО
11.01.2018, 11:22:56
 
 
 

Михаил Бопосов е фармер, кој до сега направи различни животински фигури со помош на замрзнат измет.

.

Атракцијата се наоѓа во село Уолба, Русија. Склупторот тврди дека секоја од фигурите тежи колку еден возрасен маж.

Тоа означува негде околу 80 килграми измет, а најголемата гордост му е петелот кој го направил и е висок околу 3,5 метри.

 
 
 
 
 
 
 
 
      
 
 
 
Related News