MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » Sport Macedonia » РК ВАРДАР ИНСПИРАЦИЈА ВО ЦЕЛ СВЕТ
 
РК ВАРДАР ИНСПИРАЦИЈА ВО ЦЕЛ СВЕТ
10.01.2018, 10:58:21
 
 
 

Вардар станува бренд можеби и поголем отколку што сме мислеле, во Мексико е формиран ракометен клуб со истото име и многу слично лого.

.

Вардар станува ракометна инспирација во светот, во градот Монтереј е формиран ракометниот клуб Вардар МХ кој настапува во мексиканската втора лига.

Клубот го има истото име, многу слично лого и ќе ги носи истите бои на дресови.

 
 
 
 
      
 
 
 
Related News