MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » Entertainment » ПОЛИЦИЈАТА ВО МЕЛБУРН ТРАГА ПО РАЗБОЈНИКОТ КОЈ ЈА УКРАДЕ НАЈСКАПАТА СЕКС КУКЛА
 
ПОЛИЦИЈАТА ВО МЕЛБУРН ТРАГА ПО РАЗБОЈНИКОТ КОЈ ЈА УКРАДЕ НАЈСКАПАТА СЕКС КУКЛА
07.12.2017, 12:14:54
 
 
 

“Dorothy” е русокоса висока 168 сантиметри, тешка околу 50 килограми, а направена е од посебен материјал кој имитира човечка кожа. Полицијата е во потрага по разбојникот…

.

Австралискиот секс шоп се нашол на мета на крадец кој бил спремен на се за да дојде до секс куклата. Безбедносните камери го снимиле во Мелбурн додека со фантомка на главата со помош на клешти за сечење на жица и апарат за гасење на пожар провалил во продавницата.

По деактивирањето на безбедносните бариери, тој влегол во продавницата и ја украл секс куклата “Dorothy” вредна дури 4500 долари. Со куклата во раце е снимен како трча кон своето комбе.

 
 
 
 
      
 
 
 
Related News