MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » Showbiz News » МАРТИНА ДИМОСКА НАЈМЛАДИОТ НАСА МЕНТОР
 
МАРТИНА ДИМОСКА НАЈМЛАДИОТ НАСА МЕНТОР
07.12.2017, 07:15:00
 
 
 

Мартина Димоска стана позната на македонската јавност по неколку работи.

 

.

 

Беше прогласена за најмладиот ментор на НАСА, има учествувано на многу натпревари по иновација, освоено признанија од повеќе области, исто така беше и најмладата Македонка која има својт патент , а по се изгледа треба да добие и титула за нејзиното деколте..

 
 
 
 
 
 
 
 
      
 
 
 
Related News