MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » Showbiz News » ИТАЛИЈАНСКАТА ВЕРЗИЈА НА ПАРИС ХИЛТОН
 
ИТАЛИЈАНСКАТА ВЕРЗИЈА НА ПАРИС ХИЛТОН
06.12.2017, 07:00:00
 
 
 

Елетра Ламборгини е внука на славниот Франческо, основач на компанијата „Ламборгини“, каде што со децении се произведуваат едни од најскапите и најпопуларните спортски автомобили во светот.

 

.

 

Младата наследничка никогаш не ја интересирал семејниот бизнис, а поради настапот во бројни реални и талент шоуа, многумина ја споредуваат со Парис Хилтон.
Неодамна беше фотографирана на Мајами Бич, каде што во моментов е на одмор.

 
 
 
 
 
 
      
 
 
 
Related News