MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » Entertainment » ЖЕНА НУДИ 30 ИЛЈАДИ ЕВРА НАГРАДА ЗА ЗАГУБЕНА ЧАНТА
 
ЖЕНА НУДИ 30 ИЛЈАДИ ЕВРА НАГРАДА ЗА ЗАГУБЕНА ЧАНТА
14.11.2017, 11:56:03
 
 
 

Германка објави оглас во весници дека изгубила чанта и нуди награда од 30 илјади евра, а самата цена на огромниот оглас е фасцинантна, бидејќи чини 24 илјади евра.

.

Таа пишува дека ја бара сивата рачна чанта марка „Бриони“ заедно со целата содржина.

Чантата ја загубила на 4 ноември во суши ресторанот „Токио“ на главната железничка станица во Берлин помеѓу 12.40 и 12.55, а како контакт ја нуди нејзината имејл адреса.

Според неделникот Шпигл сопственичката на чантата е жена на 50 години, а во чантата имала семеен накит и важни документи.

 
 
 
 
      
 
 
 
Related News