MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » Showbiz News » БИЈОНСЕ ГИ ПРЕТСТАВИ БЛИЗНАЦИТЕ НА ЈАВНОСТА
 
БИЈОНСЕ ГИ ПРЕТСТАВИ БЛИЗНАЦИТЕ НА ЈАВНОСТА
14.11.2017, 07:10:00
 
 
 

Близнаците на Бијонсе и Џеј Зи, кои се родени во јуни, за прв пат се претставени јавно. Петмесечниот Руми и Сер се со својата мајка на семеен одмор во Мајами.

.

 

Сликите покажуваат како гордата мајка – Бијонсе – го држи Сер, кој носи бело костумче додека Руми е облечена во црни панталони и розова блуза.

Во косата на малата ќерка на Џеј Зи и на Бијонсе има и панделка.

Нивната 36-годишна мајка изгледа среќна и спокојна.

Блу Ајви, постарата ќерка на RnB дивата, исто така е присутна, како и Џеј Зи и среќната баба Тина Ноулс. Ова е прв пат кога Бијонсе е заедно со целото семејство.

Мајката на Бијонсе, Тина Ноулс неодамна ги сподели информациите за тоа како семејството се справува околу близнаците.

„Тие се неверојатни, убави и здрави и сум среќен“, вели гордата баба. Таа додава дека Блу Ајви, исто така, е задоволна и среќна.

 
 
 
 
 
 
      
 
 
 
Related News