MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » Entertainment » МАЧЕ СО ДВЕ ЛИЦА ГО ОСВОИ ИНСТАГРАМ
 
МАЧЕ СО ДВЕ ЛИЦА ГО ОСВОИ ИНСТАГРАМ
13.11.2017, 12:07:32
 
 
 

Запознајте ја Химера, преубавото маче со две лица. Едната страна од лицето и е кафеава, а другата црна, едното око сино, а другото жолто.  

.

Во античката митологија химера било мистско суштество составено од делови на повеќе животни кое блуело оган.

Иако изгледа неверојатно, Химера е едно обично маче кое сака да си игра и да седи во кутии кои никако не и одговараат на големината.

Најмногу сака да се  мази и да предизвикува внимание од сопственикот, а благодарение на својот изглед стана вистинска ѕвезда на Инстаграм.

Сепак се чини дека за тоа не и е гајле и дека живее обичен мачешки живот.

 
 
 
 
 
      
 
 
 
Related News