MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » News Australia » АВСТРАЛИСКА ТЕНИСЕРКА ПРОГОВОРИ ЗА ФИЗИЧКО ЗЛОСТАВУВАЊЕ
 
АВСТРАЛИСКА ТЕНИСЕРКА ПРОГОВОРИ ЗА ФИЗИЧКО ЗЛОСТАВУВАЊЕ
13.11.2017, 12:59:00
 
 
 

Јелена Докиќ, австралиската тенисерска со српско потекло конечно се отвори за медиумите за нејзиниот однос со татко и.
 

.

Таа за австралиските медиуми изјавила дека физички ја злоставувал и дополни дека многу скоро јавност ќе ги дознае сите детали околу односот со нејзиниот татко преку објавувањето на автобиографијата. Татко и беше познат во јавноста со што правеше сериозни проблеми со неговото однесување.
– Замислете ме малтретираше, ме маваше со колан, фрлаше кон мене со се што ќе му дојде до рака, за косата ме кубеше, продолжуваше и психички да ме малтретира. Целото малтретирање зависеше од тоа дали е расположен или не е. Мојот татко, го правеше тоа кога имав само 11 години, – со солзи во очите се отвори Докиќ.

 
 
 
 
      
 
 
 
Related News