MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » Showbiz News » ЗА МЕРИЛ СТРИП НАЈТЕШКА БИЛА УЛОГАТА НА АНА ВИНТУР
 
ЗА МЕРИЛ СТРИП НАЈТЕШКА БИЛА УЛОГАТА НА АНА ВИНТУР
13.11.2017, 07:05:00
 
 
 

Холивудската икона Мерил Стрип призна дека реинкарнацијата на Ана Винтур била најтешката во кариерата. Ова го откри таа пред самата Винтур, околу која се верува дека е изграден ликот на главната уредничка и модната харпија Миранда Присли во комичната драма од 2006 година “Ѓаволот носи Прада“.

.

 

“Очигледно е дека сте биле улогата на многу ексклузивни жени. Кој од нив беше најголемиот предизвик за вас? “Е прашањето што го постави главниот уредник во своето интервју со прочуената актерка во списанието” Вог “.

“О, јас дефинитивно мора да кажам дека сте вие”, рече Стрип смеејќи се. Прашањето всушност беше поврзано со претстојниот филм “Д Пост” на Стивен Спилберг, каде Мерил Стрип ја игра издавачката на весникот “Вашингтон пост” Кетрин Греам во времето кога изданието се осмелува да објавува тајни материјали на Пентагон за војната во Виетнам и мотивите за учество на САД во конфликтот.

Во оваа врска Стрип и Винтур разговараа за храброста и стремежот кон вистина, лажните вести, лавината од секс скандали во Холивуд покрај обвиненијата против Харви Вајнстајн, како и иднината на филмската индустрија по нив.

 
 
 
 
      
 
 
 
Related News