MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » Showbiz News » МИСТЕР БИН НА 63 ГОДИНИ ТАТКО ПО ТРЕТ ПАТ
 
МИСТЕР БИН НА 63 ГОДИНИ ТАТКО ПО ТРЕТ ПАТ
13.11.2017, 07:00:00
 
 
 

Роуан Аткинсон, глумецот кој што го толкуваше легендарниот Мистер Бин, на 63 години по трет пат ќе стане татко.

.

Тој чека дете со својата девојка Луиз Форд, која што има 33 години и треба да се породи во следните неколку недели.

Аткинсон има две деца, Бен и Лили од претходниот брак, кои што имаат 23 и 21 година.

Тој започна да живее со Луиз во 2014 година, веднаш по разводот со неговата сопртуга, Сантера Састри.

 
 
 
 
      
 
 
 
Related News