MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » Entertainment » МЕСИНЏЕР ЛАЈТ НАЈДОБРА ВЕРЗИЈА ДО СЕГА
 
МЕСИНЏЕР ЛАЈТ НАЈДОБРА ВЕРЗИЈА ДО СЕГА
11.10.2017, 13:00:32
 
 
 

Фејсбук од неодамна на своите корисници им нуди упростена верзија на програмата „Месинџер“, која доста фанови веројатно ќе сакаат веднаш да ја испробаат, поради поефикасното испраќање на пораките.

.

Таа е направена така што не ги содржи за многумина – бескорисните опции, како што се Сторис и онаа за гифовите, што ја прави комуникацијата поедноставна. Апликацијата „Месинџер Лајт“ пред извесно време стана достапна во повеќе земји, па бројот на корисници брзо расте.

Достапна е за Андроид телефоните, но не за ИОС системите.

 
 
 
 
      
 
 
 
Related News