MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » Showbiz News » МАДОНА СЕ СЕЛИ ВО ЛИСАБОН
 
МАДОНА СЕ СЕЛИ ВО ЛИСАБОН
13.09.2017, 13:25:56
 
 
 

Покрај поп кралица, Мадона е и мајка на шест деца и во моментов се фокусира на својата среќа. 59-годишната ѕвезда веќе се пресели во Португалија, каде 11-годишниот син Дејвид Банда ќе тренира во младинската школа на фудбалскиот клуб “Бенфика”. Тој беше посвоен од Мадона во 2006 година.

.

Пејачката се појави пред нов дом во стилска бела тоалета и шапка Fedora. Во моментов пејачката живее во хотел, но очигледно решила да провери што се случува со реновирањето на новиот нејзин дом, забележува Daily Mail.

Имотот се пофали е на над 21 000 квадратни метри и се наоѓа во селото Синтра, на 30 километри северозападно од Лисабон.

Зградата е изградена во 1865 година, располага со четири спални, седум бањи, четири гаражи и дваесет места за паркирање. Се продава за 7 500 000 евра – речиси 7 милиони фунти.

Извор изјави The Mirror: “Мадона се заљубила во градот, а овој имот е идеален за семеен дом”.

Мадона е мајка на вкупно пет деца – две биолошки Лурдес и Роко, како и посвоените Мерси и Дејвид на 11 години, и 5-годишните близнаци Истер и Стела.

 
 
 
 
 
      
 
 
 
Related News