MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » Entertainment » БАТЕРИЈАТА НА МОБИЛНИОТ СЕ ПОЛНИ И БЕЗ СТРУЈА ЕВЕ КАКО
 
БАТЕРИЈАТА НА МОБИЛНИОТ СЕ ПОЛНИ И БЕЗ СТРУЈА ЕВЕ КАКО
13.09.2017, 10:51:08
 
 
 

Веројатно некогаш ви се случило да останете без струја, а истовремено да ви се испразни и батеријата на мобилниот телефон. За среќа, можете да здивнете затоа што сега постои решение и на овој проблем.

.

Својот мобилен телефон секогаш полнете го со оргинален полнач, но ако баш се најдете во тесно, можете да ги испробате и следните методи.

Резервна батерија

Преставува најлесен и најефикасен начин за полнење на мобилните телефони без полнач. Резервните абтерии можете да ги наполните однапред кога имате напојување, а потоа ги употребувате за напојување на телефонот и другите уреди доколку на располагање немате струја. Може да се купат и преку интернет или специјализирани продавници.

 
 
 
 
      
 
 
 
Related News