MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » Sport Australia » ГЛОРИ ВО НОВО РУВО
 
ГЛОРИ ВО НОВО РУВО
13.09.2017, 09:53:21
 
 
 

Перт Глори го преставија својот нов комплет за играње пред почетокот на 2017/18 сезона од Хјундаи А Лигата.

.

Комплетот на Макрон во кој ќе играат играчите беше конечно лансиран и преставен на јавноста, а преставува комбинација на бели ракави и хоризонтални од втор-тон пурпурни линии за домашниот комплет.

Комплетот за во гости исто така содржи тонски ленти суптилно работени во класичен претежно бел колор.

‘’ Целта беше да создадеме нешто ново и возбудливо за подржувачите на Глори ’’ изјави директорот на Макрон Австралија, Дејвид Кинг.

‘’ Потрошивме драгоцено време во креирањето и изработката на комплетот заедно со Перт Глори и тимот на Макрон, во кој удел имаа и клучниот менаџер Џејмс МекКенси и маџендајзер менаџерот Луси Сејџ ’’

‘’ Лично сум возбуден што ја имам оваа чест да го преставам комплетот и убеден сум дека ова е најдоброто од нас ’’ додаде Кинг.

 
 
 
 
      
 
 
 
Related News