MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » Showbiz News » ХАЛИ БЕРИ ПРЕД ДА СТАНЕ СЛАВНА БИЛА БЕЗДОМНИЧКА
 
ХАЛИ БЕРИ ПРЕД ДА СТАНЕ СЛАВНА БИЛА БЕЗДОМНИЧКА
13.08.2017, 07:05:00
 
 
 

Славната актерка на 18 години се преселила од Чикаго во Њујорк, но наскоро останала без пари.

.

 

Педесет годишната Хали Бери тогаш едно време живеела во место за бездомници. Вели дека ја барала мајка и да и прати пари, но ја одбила. Денес вели дека за тоа и е премногу благодарна.

Кога не сакаше да ми прати пари, не разговаравме една година. Но сега мислам дека тоа е една од најдобрите работи кои ги направила за мене, заклучила убавата актерка.

После тоа се вработила како келнерка и нашла сместување, а кариерата и тргнала по нагорен пат.

 
 
 
 
      
 
 
 
Related News