MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » Showbiz News » ПРИНЦОТ ВИЛИЈАМ ЌЕ ЈА НАСЛЕДИ КРУНАТА ОД СВОЈАТА БАБА КРАЛИЦАТА ЕЛИЗАБЕТА
 
ПРИНЦОТ ВИЛИЈАМ ЌЕ ЈА НАСЛЕДИ КРУНАТА ОД СВОЈАТА БАБА КРАЛИЦАТА ЕЛИЗАБЕТА
12.08.2017, 07:10:00
 
 
 

Кралицата Елизабета Втора наскоро ќе ја препушти кралската круна на својот внук Вилијам и неговата сопруга војвотката Кетрин.

.

 

Елизабета долги 65 години владее со британската монархија и сега е време нејзината работа да ја нследат младите.

Таа го прескокнала својот син Чарлс и за крал го избрала својот внук Вилијам со образложение дека младата генерација е многу поспособна да го поправи имиџот на династијата.

Таа проценила дека Вилијам и Кејт имаат иднина и дека непрестано ги следи позитивен имиџ во светот.

 
 
 
 
      
 
 
 
Related News