MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » Entertainment » ОТВОРЕН БАР ЗА СИТЕ СУПЕР МАРИО ФАНОВИ
 
ОТВОРЕН БАР ЗА СИТЕ СУПЕР МАРИО ФАНОВИ
11.08.2017, 12:15:33
 
 
 

Супер вест за сите Супер Марио фанови. Погледнете го новиот бар во Вашингтон кој е неверојатен!

.

Се вика The Cherry Blossom Pub.  Веднаш штом ќе влезете во барот ќе се почуствувате носталгично за играта. Замислете тули со прашалници, печурки кои висат од таванот, па дури и шанкери облечени како Марио и Луиџи!

Погледнете ги сликите:

 
 
 
 
 
 
 
      
 
 
 
Related News