MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » Showbiz News » КИМ КАРДАШИАН ПОВТОРНО ПРИВЛЕКУВА СО СВОЈАТА ОБЛЕКА
 
КИМ КАРДАШИАН ПОВТОРНО ПРИВЛЕКУВА СО СВОЈАТА ОБЛЕКА
17.07.2017, 09:00:00
 
 
 

По последните настапи на Ким Кардашијан речиси заборавивме како изгледа таа кога е со облека.

 

 

.

 

Првиот пат пејачката  ги демонстрира градите во полн сјај по долга фотосесија и појавувајќи се со  бел топ и кратки спортски шорцеви. Чудната визија беше дополнета со уште чудното присуство на високи потпетици, кои се оправдуваат само ако ги беше заборавила да ги симне пред да излезе.Втората средба на Ким одблизу со објективите е по вечерата со пријателите, повторно во Њујорк, на излез од ресторан.

Реалноста ѕвездата е облечена со палто, а одоздола се ѕиркаат градите стиснати во Gucci.Се разбира, тематски, Ким Кардашијан е во панталони од кадифе, откривајќи можеби доста повеќе отколку што би сакале да видиме.

 

 
 
 
 
 
 
 
      
 
 
 
Related News