MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » Showbiz News » КАКО ЏЕЈМИ ДОРНАН ГИ ИМПРЕСИОНИРА ЖЕНИТЕ
 
КАКО ЏЕЈМИ ДОРНАН ГИ ИМПРЕСИОНИРА ЖЕНИТЕ
17.07.2017, 07:15:00
 
 
 

Само едно голферско топче во џебот на Џејми Дорнан беше доволно да предизвика пресмешна реакција на Twitter, особено од женската популација.

.

 

Фотографијата од актерот на која е фотографиран во Северна Ирска, веднаш го привлече вниманието поради еден интересен детал – панталоните на Дорнан.

На прв поглед изгледа дека филмскиот Кристијан Греј навистина има со што да ги пополни гаќите. Сепак, на второ гледање тоа „машала“ во суштина е голферско топче кое го заборавил во џебот.

Штета, жените баш убаво се израдуваа од спектакуларната глетка.

 
 
 
 
 
      
 
 
 
Related News