MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » Showbiz News » КАКО КАРОЛИНА ГОЧЕВА ГО ЗАПОЧНУВА СВОЈОТ ДЕН
 
КАКО КАРОЛИНА ГОЧЕВА ГО ЗАПОЧНУВА СВОЈОТ ДЕН
16.07.2017, 09:00:00
 
 
 

На почетокот од месец мај Каролина Гочева доби свршенички прстен во Париз од своето момче Михаил Корубин.

.

 

И откако ги добија најубавите честитки на социјалните мрежи и беа откриени некои претходно невидени фотографии од нив дотогаш, како се наеднаш да стивна. Македонската дива стана скржава за детали од приватниот живот со својот сакан.

Сепак деновиве на Инстаграм таа откри како и започнува денот со свршеникот. Двајцата пијат чај во шолји рачно насликани од Корубин, кои мора да признаеме изгледаат прекрасно.

Каролина откри дека ова е нивниот утрински ритуал и омилен начин за започнување на денот.

 
 
 
 
 
      
 
 
 
Related News