MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » Showbiz News » БИЈОНСЕ И ЏЕЈ ЗИ МИЛИЈАРДЕРИ
 
БИЈОНСЕ И ЏЕЈ ЗИ МИЛИЈАРДЕРИ
19.05.2017, 08:15:00
 
 
 

Џеј Зи и Бијонсе официјално заедно имаат повеќе од една милијарда долари, според списанието Форбс.

.

Џеј Зи поседува повеќе од 810 милиони долари, а Бијонсе околу 350 милиони долари. Иако двајцата имаат изградено успешни кариери како музичари, тие поседуваат многу други бизниси и инвестираат во различни проекти.

Парот е во брак од 2008 година. Тие ја имаат ќерката Блу Ајви, а наскоро ќе го прошират семејството.

 
 
 
 
 
      
 
 
 
Related News