MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » Showbiz News » БРИЖИТ МАКРОН ЈА КОПИРА МЕЛАНИ ТРАМП
 
БРИЖИТ МАКРОН ЈА КОПИРА МЕЛАНИ ТРАМП
18.05.2017, 09:05:00
 
 
 

Боите на комплетите кои ги облекоа на свеченостите се идентични. Ги разликува стилот, кројот но сличностите недвосмисено се наметнуваат.

.

И Меланија и Брижит ја одбрале сината боја, нежна и одмерена за своето прво појавување во улогата на „прва дама„.

Иако Меланија имала далеку „покрут“ затворен модел од Брижит која избра модел кој ги откри нејзините тенки нозе.

Овој пат токму тоа и го забележаа-прекусата сукња за нејзини години во палатата на Елисејските полиња.

Инаку ,трендот на оваа нијанса на сина боја, го започна дизајнерот на Меланија Ралф Лорен .

Да потсетиме , Брижит на местото на првата дама доаѓа со 63 години , Емануел функцијата претседател ја презема со 39 год , како најмлад претседател во историјата.

 
 
 
 
 
      
 
 
 
Related News