MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » Showbiz News » СУЗАНА МАНЧИЌ САКА ДОТЕРАНИ МАЖИ
 
СУЗАНА МАНЧИЌ САКА ДОТЕРАНИ МАЖИ
21.04.2017, 08:10:00
 
 
 

Водителката сака да види дотеран и негуван маж, но не сака целосно издепилирани и избричени.

Сузана Манчиќ вели дека вистинскиот маж треба да биде уреден, но не и издепилиран како жена.

 

.

-Се уште постојат оние мажи кои сметаат дека не треба да се бричат и да користат дезодоранс, додека жените се повеќе се дотеруваат. И тоа на вистински начин. И кај мажите сешто се наоѓа. Дакам да видам дотеран и негуван маж, а прво ги гледам раците, да видам дали се исечените ноктите. Треба да бидат шишани, дотерани и убаво изпеглани, вели Сузана.

Да потесетиме, Сузана веќе подолго време е во врска со Симеон Оцомокос и не ја крие својата љубов.

 
 
 
 
      
 
 
 
Related News