MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » Showbiz News » ВЛАДО ГЕОРГИЕВ ПРЕСРЕЌЕН
 
ВЛАДО ГЕОРГИЕВ ПРЕСРЕЌЕН
21.04.2017, 08:10:00
 
 
 

Откако стана татко, на познатиот пејач Владо Георгиев, главна преокупација му е ќеркичката Софија и често на социјалните мрежи ги споделува своите најнови импресии врзани за ќерката.

Овој пат Георгиев беше малку затечен, а повеќе и воодушевен кога сфатил кој е нејзиниот прв збор.

 

 

.

-Софија го изговори првиот збор: „Тато“, напиша тој во својот пост и стави вљубено смајли.

Изгледа дека Владо ужива татковството повеќе отколку што мислел, а Софија нон стоп го добива од него сето внимание.

 
 
 
 
      
 
 
 
Related News