MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » Entertainment » ИНСТАГРАМ ЗА АНДРОИД ВЕЌЕ И БЕЗ ИНТЕРНЕТ
 
ИНСТАГРАМ ЗА АНДРОИД ВЕЌЕ И БЕЗ ИНТЕРНЕТ
20.04.2017, 12:46:22
 
 
 

Facebook објави дека повеќе функции на апликацијата instagram за Android веќе ќе можат да работат и без постојана врска со интернет.  

.

Корисниците сега ќе можат да ги видат веќе преземените слики и постови од „тајмлајнот“ на нивните профили. Корисниците ќе можат да ги видат сликите, да лајкнуваат и да оставаат коментари. Ќе можат да зачувуваат објави и да следат избрани корисници.

Апликацијата ќе ги задржува сите активности. Кога повторно ќе се поврзете на интернет, во позадина автоматски ќе се синхронизираат активностите на корисникот со серверите и ќе се спуштат нови информации. Засега Instagram Stories најверојатно нема да работи.

 
 
 
 
      
 
 
 
Related News