MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » Showbiz News » СКАРЛЕТ ЈОХАНСОН СО АМБИЦИИ ДА ВЛЕЗЕ ВО ПОЛИТИКА
 
СКАРЛЕТ ЈОХАНСОН СО АМБИЦИИ ДА ВЛЕЗЕ ВО ПОЛИТИКА
20.03.2017, 16:20:00
 
 
 

Скарлет Јохансон сака да се занимава со политика еден ден. Актерката, која има двегодишна ќерка од нејзиниот сопруг Ромен Дориак, призна дека размислува да влезе во политиката кога нејзината ќерка ќе потпорасне.

 

.

„Би било задоволство, привилегија да аплицирам за државна служба. Секогаш сум замислувала дека можам да бидам најефикасна на овој начин“, изјави таа, цитирана од американските медиуми.

„Неколку пати во кои сум била на вечери на дописници во Белата куќа и сум видела како меѓународната политика дејствува, забележувам дека сите прашања кои влијаат на целиот свет, се решаваат во мали соби. Не е многу различно од индустријата, со која јас сум запознаена“, посочи уште таа.

Иако желбата сепак 32-годишната актерка признава дека во моментов се уште е посветена на мајчинството. Во моментов Јохансон се разведува со нејзиниот татко Ромен Дориак по двегодишен брак.

 
 
 
 
      
 
 
 
Related News