MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » News Australia » СОБИР НА МАКЕДОНЦИТЕ ВО КАНБЕРА
 
СОБИР НА МАКЕДОНЦИТЕ ВО КАНБЕРА
13.02.2018, 09:45:00
 
 
 
.

Почитувани

Во Австралија и пошироко се организираат мирни протести за зачувување на македонскиот јазик, уникатност и државност на Република Македонија. Новата влада покажа голема слабост и со наивност тргува со нашиот идентитет, а со помош на Европската заедница и вазалите на ОН, со фашистичко настроените соседи кои ја поделија Македонија во 1913 година.

Македонската нација повторно се наоѓа пред прагот на уништување и поради тоа вашиот глас е многу важен за иднината на Македонија.

Со почит

 
 
 
 
 
      
 
 
 
Related News