MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » Showbiz News » ЕЛЕНА РИСТЕСКА ВО ДУБАИ
 
ЕЛЕНА РИСТЕСКА ВО ДУБАИ
13.02.2018, 07:15:00
 
 
 

Поп-пејачката Елена Ристеска деновиве ужива во убавините на Дубаи. Веднаш по пристигнувањето во најатрактивниот арапски емират, Елена ги објави првите фотографии од своето патување.

.

 

За сликањето пред Бурџ ал-Араб, Елена ставила марама преку главата, сè со цел да ја испочитува арапската традиција. Таа покрај сликите остави коментар дека се вљубила во хотелот со седум ѕвездички кој е една од најголемите туристички атракции во градот.

Фановите на Елена, пак, не штедеа комплименти за изгледот на пејачката. Освен што ја нарекоа најубавата македонска пејачка, дел од нив ѝ порачаа да внимава да не ја бендиса некој Арап, па да остане таму.

 
 
 
 
 
 
 
      
 
 
 
Related News