MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » News World » МАКЕДОНСКО ОРО ПРЕД ГРЧКА АМБАСАДА ВО ДАНСКА
 
МАКЕДОНСКО ОРО ПРЕД ГРЧКА АМБАСАДА ВО ДАНСКА
12.02.2018, 09:35:00
 
 
 
.

Орото Македонско гласно и јасни пред Грчката Амбасада во Копенхаген, Данска денеска. Кликнете ТУКА да го видете видеото.

Предходно, Македонците во Данска маршира со #НиеСмеМакедонија низ улиците на Копенхаген. Кликнете ТУКА да го видете видеото.

Говор на Кирил Котевски со јасна #НиеСмеМакедонија декларација до Владата на Република Македонија. Кликнете ТУКА да го видете видеото.

Познатиот Дански фудбалер Рубинчо Лозановски даде поддршка на #НиеСмеМакедонија денес со неговот присуство.

 
 
 
 
      
 
 
 
Related News