MACTEL.COM.AU
 
 
 
 

Home Page » Showbiz News » СЕ СКАРАА КЕРИ И САМАНТА ОД СЕКСОТ И ГРАДОТ
 
СЕ СКАРАА КЕРИ И САМАНТА ОД СЕКСОТ И ГРАДОТ
12.02.2018, 07:05:00
 
 
 

Канадската актерка Ким Катрал (61) на 5 февруари дозна дека нејзиниот брат, за кого само 18 часа порано објавила дека исчезнал, всушност, ненадејно починал.

.

Пораките со поддршка пристигнале од сите страни, помеѓу останатото и од нејзината поранешна многу блиска соработничка и пријателка Сара Џесика Паркер. Кога Сара се обидела да и пружи поддршка, добила ужасен одговор од Ким.

„Мила Ким, ти праќам љубов и сочувство до твоето семејство и мир на твојот брат“, напишала Сара Џесика Паркер.

Оваа порака буквално ја разбеснала Ким и паднале многу тешки зборови.

Ким и Сара, кои и денес ги обожаваме во серијата „Сексо и градот“ во улогите на Кери и Саманта се во многу лоши односи. А, колку на Ким и дошла „преку глава“ Сара зборува и фактот дека јавно и одговорила на пораката со поддршка која и ја упатила.

„Не ми треба твојата љубов, ниту поддршка, во овој трагичен момент!“, е поракта која Ким ја објавила, а покрај неа напишала:

„Мајка ми денес праша: „Кога таа Сара Џесика Паркер, тој лицемер, ќе те остави на мир? Твоето континуирано зборување за нас е многу болен потсетник колку навистина сурова беше тогаш, а и сега. Да ти го разјаснам ова многу јасно (ако досега веќе не сум): „Ти не си мое семејство. Ти не си моја пријателка“. Затоа, ти пишувам последен пат да престанеш да ја експлоатираш нашата трагедија за да се претставиш како добра девојка!“, напишала Ким.

Сара Џесика Паркер се уште на се огласила по прашање на овие прозивки од страна на Ким.

 
 
 
 
 
      
 
 
 
Related News